8 sätt att veta vad som händer i Stockholm idag

Vill du veta vad som händer i Stockholm idag? Kolla vår guide på hur du snabbt och enkelt får reda på vad som händer i Stockholm idag.


En perfekt sida för dig som vill veta vad som händer idag. Sidan listar direkt 20 stycken av de mest visade evenemangen i stan idag. Sidan innehåller också mängder med andra rubriker där du kan välja efter ämne.

Allt om Stockholm har många år på nacken och är ett säkert kort för dig som vill hitta något att göra i stan. Speciella kategorier för barn, mat, shopping och mycket mer gör Allt om Stockholm till en av de bästa sidorna i kategorin.

Stadsevent listar på ett snyggt sätt olika evenemnag i Stockholm, kanske kan du hitta just ditt favoritevenemang där idag. Allt från visningar av museer till idrottsevenemnag i Stockholm

Dotoday visar ett stort urval av saker att göra i Stockholm i flera olika kategorier. Här hittar du nattklubbar, teater och mycket mer.

Barn i stan är en av alla föräldrars favoritsidor. Här hittar du mängder med saker att göra tillsammans med dina barn när du har en ledig dag i Stockholm. Varför inte ta med barnen på bio eller teater. VAd du än söker så kommer du hitta dem på den här sidan. Upptäck Stockholm tillsammans med dina barn.

Även den här sidan har funnits med länge. På stan handlar framförallt om mat så för dig som vill upptäcka Stockholm genom olika restauranger.

Även det här är en bra sida för dig som försöker hitta något att göra i Stockholm idag. PÅ den här sidan sorterar du enkelt på olika områden för att hitta vad som händer idag. Här kan du också sortera på en karta för att hitta något nära dig.

Här är en sida med bred inriktning där allt är sorterat i datumordning.

Kommentarer